Selasa, 29 November 2011

alhamdulillah..

thanks to all my fren n my lecturers in diploma seni bina at politeknik merlimau..
khabar baek ni buatkan aku gembira sgt2. 
walau pun bende ni da lama berlalu, 
tp kegembiraan ni bermakna buat aku..

best designer award ( BDA) ...
dua sem berturut2 aku dapat award ni..
bak kate En. Faizal "Bako Dak Amira" 
hahaha.. thanks a lot..
for this sem, batch aku ade 2 org yg dapat...
Azizi dan Amira
so mmg sesuai utk BDA tu..
Bako dak Azizi..heee
cme sijil tu masih tak dapat lg..=='

actually sijil Anugerah Ketua Jabatan utk dua sem pun aku msh tak dapat lg..
sedih nye..=='

ni sijil senior aku..heee..
pinjam jap ea...
aku amek kt blog halif..heee

8 ulasan:

  1. wah.. tahniah2.. hebat kan AMIRA NABILA !!!
    Semoga semester 5 dan semester 6 mira dpt lg best designer award (BDA)... ^_^

    BalasPadam
  2. thanks syafiq..doakan mira ye

    BalasPadam
  3. welcome.. ok.. kite sme2 doa semoga segala urusan dipermudahkan.. :)

    BalasPadam
  4. ko mmg power..ssh nk dikalahkn...jeles aq -_-"

    BalasPadam
  5. salam mira... selalu mendoakan yg terbaik utk die dan x pernah pun melupakan die...

    BalasPadam
  6. ekin.. ko pun power jgk kan.. masing2 ada kelebihan sendiri..miss u frenn.. <3

    BalasPadam
  7. syafiq, terima kasih atas egatan anda pd saya.. cuma mira terkilan dgn apa yg syafiq buat skg..

    BalasPadam
  8. mungkin kita dh xde apa2, tp syafiq selalu egt bhw mira sentiasa bersama.. cuma skng syafiq masih tidak jelas apa yang dh berlaku.. apa yg syafiq mampu lakukan srkng hanye terima segala dugaan dan percaya ada hikmah yg baik pasti menunggu..

    BalasPadam

hamster